Paris Smile fogfehérítési eljárása visszaadja fogai eredeti színét és segítségével fogszíne 2-9 árnyalattal válhat világossá mindössze 30 perc alatt. A fogfehérítés kezelés során fotokémiai eljárással elszíntelenednek a fogban a színes pigmentek, de anyagában változatlan marad a fogzománc és a dentin. A piacon megtalálható legkorszerűbb technológiát biztosítja klienseink számára.

A fogfehérítő készítmény kozmetikai anyagból tevődik össze, nem tartalmaz peroxidot: biztonságos, fájdalom nélküli és hatásos fogfehérítést garantál. A készítmény csak a zománc fehérségén változtat, nem pedig a fog szövetén és egyáltalán nem veszélyes sem az ínyre, sem pedig a zománcra nézve.

Paris Smile

Az Európai Unió által rendkívül szigorú szabályozás alá eső hidrogén-peroxid illetve karbamid –peroxid alapú termékek helyett kínál alternatívát.

Az uniós szabályozásnak megfelelően nem tekintendőek orvostechnikai eszköznek-mivel polimerizációs folyamat nélkül történő fogfehérítés nem tartozik bele az orvostechnikai eszköz meghatározásba-, így kozmetikai terméknek minősülnek és e szabályozás vonatkozik rájuk.

A fogfehérítés nem alkalmazható a következő esetekben:

18 év alatt
terhesség vagy szoptatás
sugárkezelés alatt állóknál
szuvas fogak és gyulladt íny esetén
fogszabályozó viselésekor.

 

FONTOS!

- A LED lámpa hideg fénye nincs semmilyen hatással a száj körüli szövetekre, sem pedig a nyálkahártyára.

-   A termék mentolos íze miatt lehetséges egy kis érzéstelenítő hatás, ami egy kis víz ivását követően, 10 perccel a kezelés után magától elmúlik.

-  A fogfehérítés után 4 órán keresztül kerülni kell a dohányzást, az ételek és (a vízen kívül) az italok fogyasztását, mivel a termék akkor még mindig hat.

-  A nem természetes (műfog, korona, fogtömés stb.) vagy elhalt fogakra a termék semmilyen hatást nem fejt ki. Természetesen nem kockázatos és nem is káros rájuk nézve. A szürkére elszíneződött fogakra a hatás erősen limitált.

- A fogfehérítés eredménye egyénenként változó, függ a fogak eredeti állapotától, illetve az életviteltől: kávé, tea, mesterséges színezők, dohány, stb. fogyasztásától. A kezelés után a fogak színében a minimum 2 és maximum 9 árnyalatnyi javulás következhet be, az átlageredmény 4-5 árnyalat.

-  Az elért eredmény minden embernél más és más ideig tart, hiszen nagymértékben függ az illető étrendjétől. A hatás általában 3-6 hónapig látható.

-  Az eljárást követően megfigyelhető, hogy a fogfehérítés nem teljesen egyenletes, előfordul, hogy kisebb fehér pontok jelennek meg a fogakon. EZ TELJESEN NORMÁLIS! Nem kell megijedni, mert a gél a 30 perces eljárást követően még néhány óráig hat és azt követően az egyenetlenség teljesen el fog tűnni.

-  A fogfehérítést, mivel a termék peroxid  mentes, a még fehérebb hatás érdekében el lehet végezni egymás után kétszer is, azaz kétszer 30 perces kezelésben, ilyenkor  2 fogfehérítő szett szükséges.

 

A FOGFEHÉRÍTÉS FOLYAMATA

1.      LÉPÉS:

Miután a fogfehérítést segítő személy a színskála segítségével megállapította a fogai színét, a kliens kényelmesen helyet foglal és elkezdi megtisztítani a fogait az általunk biztosított eldobható törlőkendővel. A tisztítás után a fehérítést gyorsító folyadékkal (Accelerator) átitatott szivaccsal dörzsöli be a fogait (kb. 30 mp.).

2.      LÉPÉS:

Miután felhelyezte a kliens a szájába a PARIS SMILE géllel bekent fogfehérítő (első) sínt és felvette a védőszemüveget, fogait 15 percen keresztül LED lámpával világítjuk meg. A kezelés alatt a lehető legnagyobbra ki kell nyitnia száját, hogy a fény a lehető legjobban hasson az összes fogára. Az első 15 perces kezelés végén a kliens kiveszi a sínt és vízzel kiöblíti a száját. Ezután a fehérítést gyorsító folyadék második felével újra átdörzsöli a fogait. Miután felhelyezte a géllel bekent (második) sínt és felvette a védőszemüveget, fogait ismét 15 percen keresztül LED lámpával világítjuk meg.

3.      LÉPÉS

A 30 perc (2×15 perc) elteltével a fogfehérítésnek vége, leveheti a sínt a fogívről és egy pohár vízzel leöblítheti a maradék gélt a fogakról. A színskála segítségével rögtön a kezelés után látható lesz a különbség, a feljegyzett fogszínnel össze lehet hasonlítani.

 

TOVÁBBI TANÁCSOK

Ezzel a fogfehérítési eljárással a kliens csak a fogai eredeti (a fogak kinövését véve alapul) színét nyeri vissza, tehát az eredmény az eredeti fehérségnél nem lesz jobb. Ha a kliensnek eredetileg szürkések a fogai, akkor ez a termék nem fogja hófehérré változtatni. Ha a fogak barnás színárnyalatúak, akkor egy világos bézs lesz az eredmény.